ETG GRUPA 2018-04-02T08:17:41+00:00

O NAMA

Od pionirskih poduhvata u mnogim oblastima koje su Crnoj Gori bile potpuno nepoznate, do regionalno priznate i uspješne kompanije prošlo je više od 20 godina. Kada je osnovan ETG Inženjering 1997. godine, fokus osnovne djelatnosti bio je na nabavci i ugradnji opreme za termotehniku. Unaprijeđenjem znanja, širenjem vidika i konstantnim povećanjem povjerenja dobavljača i klijenata, firma prerasta u ETG Grupu koja danas obavlja poslove iz domena projektovanja, project managementa, izvođenja radova i upravljanja gradnjom objekata, energy i facility managementa kao i opremanja enterijera.

Zahvaljujući jasnoj viziji i ulaganju u stručnost i razvoj, ETG Grupa se danas može pohvaliti dugačkom referenc listom značajnih projekata kako za Crnu Goru tako i za čitavu regiju, i predstaviti se kao jedan od najznačajnijih domaćih učesnika u projektima izgradnje hotela, vila, stambenih kompleksa, resorta i mnogih drugih objekata u okviru najznačajnihih stranih investicija u jadranskom regionu.

Sa pravom se može reći da je ETG Grupa lider u implementaciji novih tehnologija u oblasti građevinarstva. Osim jake privredne aktivnosti, ETG Grupa putem saradnje sa mnogim institucijama nudi razne programe edukacije i osposobljavanja mladih ljudi, što jasno ukazuje na opredijeljenost ETG Grupe za razvoj cjelokupne zajednice.

VIZIJA I MISIJA

Naša misija je graditi objekte visokog kvaliteta. Kvalitet, etika, profesionalnost, kreativnost, predanost temelji su našeg poslovanja. Vođeni smo idejom razvoja naših poslovnih procesa, usavršavanjem naših radnika i konstantnom primjenom najkvalitetnijih svjetskih tehnologija.

Budućnost ulazi u život savremenog čovjeka kroz energetski efikasnu gradnju i opremu, praćenje i upravljanje energijom, te druge detalje kojima unaprijeđujemo i obogaćujemo svoj život i život zajednice u kojoj boravimo. Time osiguravamo našim klijentima kvalitet opreme i izvršenja radova, poštovanje rokova i pouzdanost u izvršenju preuzetih obaveza.

Nastojimo se dokazati kao regionalno vodeća kompanija kada se radi o zadovoljstvu i lojalnosti klijenta. Dostizanje te pozicije predstavlja mjerilo uspjeha svih naših principa, specifičnih znanja i kapitala.

ORGANIZACIONA STRUKTURA

ČLANICE GRUPE

ETG INŽENJERING

INTEQ

EDU CENTAR

ETG GRUPA

Adresa: 8. marta 36, 81000 Podgorica

Phone: +382 (0)20 241 064